Gastenboek

GASTENBOEK

Amy, 7 jaar:


"Annemiek, ik vond het super leuk bij je. In het begin vond het ik wel erg spannend maar dat ging snel beter. Ik heb heel veel van je geleerd en vond het erg leuk. Het magische kistje met sterke krachten vond ik erg leuk. Ik vond het ook leuk spelletjes bij je te doen. Je bent heel erg behulpzaam."

Marieke:


"Mijn zoon voelde zich vanaf het eerste moment thuis bij Annemiek en ging er dan ook graag naar toe. Annemiek heeft goed geholpen bij het verwerken van het grote verlies van zijn papa. Samen hebben ze veel over papa gesproken en verschillende dingen gemaakt om het een plekje te geven. Op een duidelijke manier voor zijn jonge leeftijd van 4. Tevens gebruikt hij de dood van zijn vader niet meer als middel om dingen voor elkaar te krijgen. Bedankt."

Denise:


"Dankzij jou hebben we weer een positieve en vrolijke dochter thuis, die veel steviger in haar schoenen staat. Linde ging met veel plezier naar jou toe! Annemiek, je bent een topper!"

Nicole:


"Bedankt voor je hulp bij onze zoon. Hij heeft de sessies als erg prettig ervaren. Met als resultaat dat hij een vervelende periode kan afsluiten."

Karin:


"Ontzettend bedankt voor de hulp en tips die je onze dochter hebt gegeven. Ze ging met veel plezier naar jouw toe. We hebben weer een vrolijke dochter in huis die weer kan genieten!! Heel erg bedankt!!!"

Eline:


"Ik heb super veel bij jou geleerd en ben erg vooruit gegaan.

Ik ben nu veel zekerder en heb meer vertrouwen in mezelf.

En daar ben ik heel blij mee.

Ik vond erg jammer dat ik klaar was maar ik wist dat er niet meer nodig was. Super erg bedankt voor alles."

Remco:


"Bedankt voor jouw begeleiding van onze dochter. Ze vond het altijd fijn om te komen en staat dankzij de therapie steviger in haar schoenen en kan beter verwoorden wat ze voelt."


Marouska:


"Annemiek dankjewel dat ik weer een vrolijke sterke gekke snuiter thuis heb. Met jou goeie tips weet ik op de lastige momenten hoe ik het moet aanpakken. Super bedankt ook namens Yannick die jou erg mist."


Saskia:


"Tess voelde zich altijd erg speciaal als ze bij jou mocht komen spelen. Ze maakte kleine stapjes vooruit en kan beter verwoorden wat er dan precies wel of niet fijn is. Bedankt!"


Sophie:


"Lieve Annemiek,ik vond het heel fijn om elke week bij jou te komen. Ik gebruik je tips nog steeds ik zit door jou weer lekker in mijn vel. Ik kan beter met mijn verdriet omgaan, dank je wel voor je hulp."


PLAATS HIER UW REACTIE

Ik kijk uit naar uw reactie. Vul hieronder uw gegevens en laat uw ervaring achter. Alvast bedankt!