Over Het Speelbos

OVER HET SPEELBOS

De sessies vinden plaats in de spelkamer. Deze kamer is speciaal ingericht om uw kind zoveel mogelijk vrijheid en ruimte te geven om te spelen. In de spelkamer zijn veel verschillende soorten speelgoed, zodat er altijd iets zal zijn dat aansluit bij de interesses van uw kind. Zo zijn er bijvoorbeeld verkleedkleren, een winkeltje, playmobil, lego, een zand- en watertafel, spelletjes, auto’s, poppen en poppenhuizen.

Als een kind alleen wil praten of tekenen is dit natuurlijk ook goed! Het is een warme omgeving waarin vertrouwen en acceptatie voorop staan.


Tijdens de sessies kunnen onder andere rollenspelen aansluiten bij de belevingswereld van uw kind. Spelenderwijs kan uw kind zich zo ook zelf bewust worden van de kern van het probleem. Als therapeut kan ik uw kind vervolgens ondersteunen in het vinden van passende oplossingen.


U kunt tijdens de sessies van uw kind plaats nemen in de wachtruimte met een kopje koffie. Mocht u een boodschap willen doen in de tussentijd, dan is er een supermarkt om de hoek en het centrum is op loopafstand.


Uw ervaringen / reacties aangaande Het Speelbos stel ik zeer op prijs.

Een berichtje kunt u achterlaten in het gastenboek.